Mainos
Mainos

Ruumiita tuodaan saareen Korean turmalaivasta

Etelä-Korean laivaturman vahvistettu uhrimäärä lähestyy 60:tä. Laivasta vedettiin aamun aikana ulos toistakymmentä ruumista. 

Yli 240 ihmistä on edelleen kateissa. 

Laivasta nostetut uhrit on viety turmapaikan lähistöllä sijaitsevalle Jindon saarelle, jossa epätoivoiset omaiset ovat odottaneet tietoa läheisistään jo useita päiviä. 

Joukko omaisia nahinoi aamulla poliisin kanssa. He halusivat lähteä Jindolta satojen kilometrien marssille kohti pääkaupunkia Soulia. Poliisi pakotti heidät kääntymään takaisin. 

Omaiset ovat keskenään erimielisiä siitä, pitäisikö mahdollisten henkiin jääneiden etsintä lopettaa ja laiva nostaa ylös. Paikalla on useita suuria nostokurkia, mutta presidentti Park Geun-hye on luvannut perheille, että nostoa yritetään vasta sitten, kun kaikki toivo elossa olevista on mennyt. 

Osa omaisista elättelee vielä toivoa, että joku olisi hengissä laivan mahdollisissa ilmataskuissa ja pelkää noston vahingoittavan heitä. Osa omaisista alkaa kuitenkin luopua toivosta. 

-Mielestäni on aika käyttää suuria nostokurkia, sanoo yhden kateissa olevan koululaisen isä. 

-Se on käytännöllinen vaihtoehto, näin estetään ruumiita ajautumasta pois virtausten mukana ja häviämästä iäksi. 

Miehen poika on yksi niistä 352 lukiolaisesta, jotka olivat aluksella sen upotessa keskiviikkona.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme