Mainos
Mainos

Ryanairin kone joutui palaamaan ruotsalaiskentälle - syynä mittariongelmat

Halpalentoyhtiö Ryanairin matkustajakone on joutunut palaamaan takaisin Skavstan lentokentälle Ruotsiin. Syynä olivat koneen tekniset ongelmat.

Tapaus sattui tänä aamuna kello 8 paikallista aikaa, kun lentokone oli juuri lähtenyt Tukholman eteläpuolella sijaitsevalta kentältä kohti Pariisia. Matkustajakone oli ehtinyt olla ilmassa vain 20 minuuttia, kun sen lentäjä huomasi mittareissa ongelmia.

Tuolloin kapteeni teki päätöksen, että kone palaa välittömästi takaisin Skavstan lentokentälle. Laskeutuminen sujui ongelmitta eikä kukaan koneen 173 matkustajasta loukkaantunut.

Skavstan lentokentän toimitusjohtajan Dot Gade Kulovuoren mukaan ihmiset poistuivat rauhallisina lentokoneesta. Hänellä ei ollut tarkempia tietoja koneen teknisistä ongelmista.

Ryanair on lähettänyt korvaavan lentokoneen, joka vie ensiksi lentoyhtiön matkustajat Pariisista Ruotsiin. Sen jälkeen sama kone lennättää Skavstassa odottavat ihmiset vihdoin Ruotsista Ranskaan.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme