Mainos
Mainos

Sadat ihmiset pelastivat norsun hukkumiselta – kuoli yllättäen viisi päivää myöhemmin

Bangladeshissa viime viikolla tulvavesien keskeltä pelastettu norsu on menehtynyt, kertoo BBC.

Norsun epäillään päätyneen Bangladeshiin voimakkaan tulvaveden mukana naapurimaa Intiasta. Eläin on saattanut kulkeutua veden mukana jopa 1700 kilometriä.

Sadat ihmiset olivat osallistuneet tulvavedessä kamppailleen norsun pelastamiseen. Tapahtuma oli ollut dramaattinen. Norsu oli rauhoitettu, jonka seurauksena se oli uponnut veteen. Paikalliset asukkaat olivat tämän jälkeen pelastaneet norsun hukkumiselta ja auttaneet kiskomaan sen pois vedestä. Yksi pelastajista oli loukkaantunut norsun potkaistua tätä.

Asukkaat nimesivät pelastetun norsun Bangabahaduriksi, joka tarkoittaa Bengalin sankaria.

Vajaata viikkoa myöhemmin norsu kuitenkin yllättäen menehtyi. Sen epäillään saaneen sydänkohtauksen. Osasyynä tähän pidetään sen kunnon heikentymistä tulvavedessä kamppailun ja epäonnistuneiden nukutusyritysten seurauksena.

Eläimelle aiotaan suorittaa ruumiinavaus kuolinsyyn varmistamiseksi.


Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot