Mainos
Mainos

Sadat muslimit vastasivat irvaillen Isis-pomon pyyntöön: "Pitää nähdä Star Wars, ehkä myöhemmin"

Terrorijärjestö Isisin johtaja Abu Bakr al-Baghdadi piti tapaninpäivänä puheen, jossa hän pyysi muslimeja kaikkialla maailmassa liittymään järjestöönsä. 

CNN:n mukaan Al-Baghdadi myös rehvasteli sillä, että Yhdysvallat ei uskalla lähettää maajoukkoja kukistamaan Isisiä. Hän myös kehui, kuinka hyvin järjestöllä menee, vaikka koko maailma on sitä vastaan. 

Terrorijohtajan harvinaisen esiintymisen saama vastaanotto ylivoimaisesti suurimmassa osassa muslimimaailmaa ei kuitenkaan varmasti ollut sellainen, mitä al-Baghdadi toivoi. Sadat muslimit irvailivat puheen jälkeen Isis-johtajalle sosiaalisessa mediassa, kertoo brittilehti Independent

– Menen katsomaan Star Warsia sunnuntaina. Ehkä myöhemmin, Sadaat Ali Zia -niminen mies tviittasi. 

– Olen pahoillani #ISIS. Tämä muslimi on vasta heräilemässä. Tarvitsen kahvia. On myös jouluviikonloppu perheen kanssa, Salman Anees Soz puolestaan kirjoitti.   

Isis on pahoissa vaikeuksissa ydinalueellaan. Tänään Irakin armeijan edustaja kertoi, että Ramadin kaupunki on vallattu kokonaan takaisin äärijärjestöltä. 

Tämä on arvioitu voivan johtaa siihen, että Isis yrittää jatkossa iskeä länsimaita vastaan entistä useammin. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme