Mainos
Mainos

Sadoille lapsille ruokamyrkytys Intiassa

Ainakin 370 lasta kiidätettiin sairaalaan Länsi-Intiassa sen jälkeen kun he olivat syöneet makeisia itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa, kertoi poliisi. Poliisin mukaan lapset olivat kylistä läheltä Bhiwandin kaupunkia, missä 50 ihmistä on kuollut kuluneella viikolla ruokamyrkytykseen.

Lapset sairastuivat sen jälkeen kun he olivat syöneet koulussa maidosta valmistettua makeista, pedasia. Vajaa puolet lapsista lähetettiin sairaalasta kotiin ensiavun jälkeen.

Noin 150 työntekijää sairastui aiemmin tällä viikolla Bhiwandin tekstiilikaupungissa sen jälkeen kun he olivat syöneet saastunutta ruokaa työmaaruokalassa. Ruokamyrkytyksen saaneista 50 on kuollut ja ainakin 40 tila on kriittinen.

Poliisi kertoi toivovansa läpimurtoa myrkytyksen syyn selvittämisessä sen jälkeen kun yksi ruokalan kokki oli eilen pidätetty. Yksi poliisivirkailija sanoi uskovansa, että ruoka oli myrkytetty tahallaan. Bhiwandin kaupunki sijaitsee noin sata kilometriä Bombaysta pohjoiseen.
(STT-Reuter-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme