Mainos
Mainos

Sairaalat käyty läpi: Thaimaan iskuissa ei suomalaisuhreja

Suomalaisia ei ole Thaimaan pommi-iskuissa kuolleiden tai haavoittuneiden joukossa, vahvistaa Suomen Bangkokin-suurlähettiläs Kirsti Westphalen.

Uusia iskuja Thaimaassa ei ole yön jälkeen ilmennyt, ja Westphalen on luottavainen, ettei suomalaisuhreja vastakaan ilmene. Lähetystö on käynyt paikalliset mediat ja sairaalat läpi, suurlähettiläs kertoi STT:lle puolenpäivän aikaan. 

Hua Hiniin johtavat tiet ovat olleet aamupäivästä asti poikki, suurlähettiläs kertoo. Teille on pystytetty tarkastuspisteitä, mikä voi hidastaa autoilla liikkumista. Hua Hinissä kuoli iskuissa kaksi. 

Myös muiden keskeisten turistikohteiden ympärille on pystytetty turvatarkastuspisteitä. 

Tänään Thaimaassa juhlitaan kuningattaren syntymäpäiviä, minkä vuoksi turvatoimia on muutenkin lisätty.

Uusia tietoja eri puolilla Thaimaata eilen illalla ja viime yönä räjähtäneistä ainakin 11 pommista on saatu tänään vähän. Iskuissa kuoli ainakin neljä ja haavoittui 35. Haavoittuneiden joukossa oli ainakin 10 ulkomaalaista turistia, joiden joukossa oli hollantilaisia, saksalaisia, italialaisia ja itävaltalaisia.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme