Mainos
Mainos

Sairas nainen 9 vuotta vankina mökissä Ruotsissa

Sairasta naista on pidetty vuosikausia vankina pienessä mökissä Ruotsin Eksjössä. Ruotsin poliisi on pidättänyt 60-vuotiaan miehen epäiltynä vapauden riistosta ja pahoinpitelystä.

Poliisi epäilee miehen pitäneen samanikäistä avovaimoaan teljettynä 15 neliön tilassa yhdeksän vuotta. Pariskunta on asunut mökissä kymmenen vuotta.

Asiasta ensiksi kertoneen Smålands-Tidningen-lehden mukaan vankina pidetty nainen oli aliravittu. Hän painoi vain 35-40 kiloa, kun poliisi toimitti hänet sairaalaan.

Nainen ei pystynyt kunnolla edes kävelemään. Poliisin mukaan naisen tila on sairaalassa parantunut ja hän voi olosuhteisiin nähden hyvin.

Miehen asianajaja Uno Carlsson kertoi Ruotsin radiolle, että mies kiistää syytökset. Asianajajan mukaan mies katsoo, että häneen kohdistuvat epäilyt ovat perusteettomia ja että hän ei ole tehnyt mitään rikollista.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme