Mainos
Mainos

Saisiko olla Medvedev-maatuska?

Venäjän presidentinvaalit pidetään vasta ensi sunnuntaina, mutta Moskovan katujen turistimyymälöissä Dmitri Medvedev on jo tänään valittu seuraavaksi presidentiksi. Myyntiin on nimittäin ilmestynyt maatuskanukkeja, joihin on piirretty seuraavan presidentin kuvaksi juuri Medveded.

Perinteisten naishahmojen lisäksi sisäkkäismenevissä nukeissa on ollut jo vuosikausia poliittisia hahmoja, esimerkiksi juuri entisiä johtajia. Nykyisin vallassa oleva on ollut tietenkin päällimmäiseksi jäävä nukke.

Lumisateisessa Moskovassa uudet maatuskanuket herättivät tunteita laidasta laitaan.

- Tämä on hyvin surullista maallemme. Medveded-maatuskanuket paljastavat tsaristisen henkilökultin, mikä ei ole hyvä asia, pelkäksi Annaksi esittäytynyt moskovalainen nainen sanoi.

- Minä taas haluan jatkaa Vladimir Putinin osoittamalla tiellä seuraavat neljä vuotta, Medvededin tukijaksi ilmoittautunut Valery Petrovich Kurgan sanoi.

(MTV3-APTN)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme