Mainos
Mainos

Saksalaiset syyttävät Merkeliä lepsusta maahanmuuttopolitiikasta

Saksalaisten enemmistö syyttää liittokansleri Angela Merkeliä liian lepsusta maahanmuuttopolitiikasta. Asia selviää TNS:n Spiegelille tekemästä kyselystä.  

Lähes kaksi kolmasosaa vastaajista on sitä mieltä, ettei maan hallinto suhtaudu tarpeeksi vakavasti maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden ennätyksellisen korkeaksi kasvaneeseen määrään.  

Yli kolmasosa uskoo, että Saksassa on meneillään islamisaatio. Dresdenissä on alettu järjestää viikoittaisia marsseja, joissa vastustetaan lännen väitettyä islamisaatiota. Marssien suosio on kasvanut jatkuvasti. Tällä viikolla osallistujia oli 10 000, mutta yhtä paljon oli paikalla myös vastamielenosoittajia. Saksan yli 80 miljoonasta asukkaasta noin neljä miljoonaa on muslimeita.  

Angela Merkel on tuominnut marssien järjestämisen. Hänen mukaansa Saksassa ei ole sijaa muslimeja tai mitään muuta uskontoa tai kansanryhmää vastaan kohdistuvalle vihalle.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme