Mainos
Mainos

Saksalaisfirma järjesti työntekijöilleen seksijuhlat

Yksi maailman suurimmista vakuutusyhtiöistä järjesti myyntimiehilleen palkinnoksi juhlat, joihin oli palkattu prostituoituja. Seksijuhlat järjesti saksalainen vakuutusyhtiö Münich Re.

Palkintojuhlat oli järjestetty vuonna 2007, kerrotaan yhtiön Ergo-nimiseltä osastolta BBC:lle. Osaston tiedottajan mukaan juhlat järjestäneet henkilöt eivät enää työskentele yhtiössä.

Juhlien tapahtumapaikka oli Unkarin pääkaupungissa Budapestissä. Niihin osallistui noin 100 työntekijää ja 20 prostituoitua. Seksityöntekijät oli merkitty erivärisillä rannekoruilla sen mukaan, millaisiin palveluksiin he olivat valmiita.

Nimettömänä pysyvä juhliin osallistunut henkilö kertoo, että tiloissa oli pylvässänkyjä, joissa miehet saivat tehdä naisten kanssa "mitä ikinä halusivat".

– Naisten käsivarsiin laitettiin leimat aina palveluksen jälkeen. Näin pystyttiin tarkistamaan, miten usein heidän palveluitaan oli käytetty, hän paljastaa.

Silminnäkijän mukaan yhtiön johtohenkilöille ja parhaimmille myyntimiehille oli varattuna omat prostituoidut.

Ergo-osaston tiedottajan mukaan tämäntyyppiset juhlat eivät ole olleet mikään yleinen käytäntö yhtiössä. Vastaisuudessa samanlaisia juhlia ei edes aiota järjestää.

(MTV3 - BBC)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme