Mainos
Mainos

Saksalaisgynekologi kuvasi salaa yli tuhatta potilastaan

Saksassa yli tuhatta potilastaan salaa kuvannut gynekologi on saanut kolmen ja puolen vuoden vankeustuomion. Mieheltä kiellettiin myös lääkärin ammatin harjoittaminen neljäksi vuodeksi vankeustuomion jälkeen.

Tuomio langetettiin tänään Frankenthalissa sijaitsevassa oikeusistuimessa.

Tuomion mukaan gynekologi oli napannut hyvin arkaluonteisia kuvia kaikkiaan 1467 potilaasta. Mies sai tuomion myös seksuaalisesta hyväksikäytöstä kolmessa tapauksessa.

Gynekologi oli kuvannut potilaitaan vuosien 2008 ja 2011 välillä. Poliisi löysi miehen hallusta kaikkiaan kymmeniätuhansia kuvia saatuaan vihjeen kahdelta gynekologin palveluksessa olleelta työntekijältä.

Uutistoimisto DPA:n mukaan naisia oli kuvattu salaa sekä pukuhuoneessa että tutkimuspöydällä. Gynekologi oli kuvannut myös noin kymmenkunta videota.

Gynekologin asianajaja kertoo, että tuomio oli odotettua kovempi. Asianajajan mukaan he tulevat todennäköisesti valittamaan tuomiosta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme