Mainos
Mainos

Saksalaisnainen todettu syylliseksi Ruotsin lapsisurmiin

Ruotsissa kahden pikkulapsen murhasta syytetty saksalaisnainen on todettu syylliseksi. Häntä pidetään syyllisenä myös lasten äidin murhan yritykseen. Västmanlannin käräjäoikeus päätti pitää 32-vuotiaan naisen vangittuna ja passittaa hänet mielentilatutkimuksiin.

Käräjäoikeus oli päätöksessään yksimielinen. Oikeuden mukaan surmatyöt on tehty vasaralla tai vasaraa muistuttavalla esineellä. Lapsimurhiin syylliseksi todetun naisen asianajaja ilmoitti, että hän valittaa päätöksestä hovioikeuteen.

Surmat tapahtuivat maaliskuussa Arbogassa noin 140 kilometriä Tukholmasta länteen. Surmatöiden poliisiselvittely ja loppukesästä käyty oikeudenkäynti ovat herättäneet tavattomasti huomiota Ruotsissa.

Syyttäjän eilisen lausunnon mukaan tekojen syy on mustasukkaisuus, eikä kenellekään muulla kuin saksalaisnaisella ollut syytä murhatekoihin.

(MTV3-STT-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme