Mainos
Mainos

Saksan junaturman kuolonuhreja 96

Saksan keskiviikkoisen junaturman pelastustyöt ovat päättymässä ja kuolleiden määrä jää todennäköisesti 96:een. Onnettomuuden todennäköinen syy on pyörävaurio.

Pelastustyöntekijät löysivät vielä kaksi ruumista murskaantuneesta ravintolavaunusta, joka oli jäänyt sillankappaleiden alle radalta suistuneen junan kaadettua sillan tukipylväät. Kyseessä oli viimeinen vaunu, joka siirrettiin betoni- ja metalliröykkiöistä. Tiedottajan mukaan pelastustyöntekijät eivät enää usko löytävänsä ruumiita junan jäännöksistä.
-On vielä liian varhaista sanoa ehdottoman varmasti, ettei ketään ole jäänyt pirstaleiden joukkoon, hän kuitenkin lisäsi.

Saksan rautatieviranomaisten mukaan todisteiden valossa näyttää siltä, että turman syy olisi vaurioitunut pyörä. Pyörän rikkoutumisen on saattanut aiheuttaa jokin raiteella ollut esine tai pyörän materiaalin väsyminen. Myöskään sabotaasin mahdollisuutta viranomaiset eivät sulkeneet pois.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme