Mainos
Mainos

Saksan poliisi saanut yli sata vihjettä – Isis-taistelijoiden epäillään esittävän turvapaikanhakijoita

Saksan salainen palvelu on saanut yli sata vihjettä siitä, että Isis-taistelijat piilottelevat turvapaikanhakijoiden joukossa, kertoivat eilen saksalaislehdet. Brittilehti Daily Mail kertoo myös asiasta.

Saksan sisäisen turvallisuuspalvelu BfV:n johtaja Hans-Georg Maassen mainitsi luvusta keskustelun lomassa sisäministeriön kanssa eilen.

Berliiniläinen Zeitung-lehti raportoi myös Maassenin lausunnoista, ja lehden mukaan johtaja korosti, että osa vihjeistä saattaa myös olla valheellisiä. Daily Malin mukaan Zeitung ei viitannut raportissaan lähteisiin. Daily Mail ei saanut kommenttia BfV:ltä.

Viimeksi keskiviikkona Saksan poliisi kertoi tehneensä poliisioperaatioita kaupungissa ja eri puolilla maata. Ratsiat olivat osa terrorisminvastaista operaatiota ja ratsioissa pidätettiin ainakin kolme ihmistä . Daily Mailin mukaan ratsioiden kohteena oli myös vastaanottokeskuksia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme