Mainos
Mainos

Saksan pommiräjäytys oli itsemurha

Saksan poliisi sanoi tänään, että frankfurtilaisessa kirkossa jouluaattona tapahtunut pommiräjähdys oli itsemurha. Nuori nainen räjäytti itsensä kahdella kranaatilla, jotka hän oli kiinnittänyt vatsaansa.

Voimakas räjähdys surmasi myös kaksi muuta samalla penkillä istunutta naista. Kymmenen henkilöä loukkaantui vakavasti ja useat muut saivat shokin ja joutuivat turvautumaan lääkärin apuun. Räjäytys keskeytti jouluaaton jumalanpalveluksen luterilaisessa Sindlingenin kirkossa hiukan ennen puoltayötä. Kirkossa oli yhteensä 70 ihmistä.

Voimakas räjähdys repi uhrien uumit pahoin, ja kirkossa syntyi pakokauhu. Itsemurhan tehnyttä naista ei ole tunnistettu eikä poliisi tiedä hänen vaikuttimiaan. Ihmiset kyselivät toisiltaan kauhuissaan, kuka on saattanut tehdä jotain tällaista jouluaattoiltana. Paikalle saapui pelastushenkilökuntaa ja useita ambulansseja. Myös psykologeja ja sielunhoitajia tarvittiin auttamaan hengissä selviytyneitä, mutta järkyttyneitä ihmisiä.
(STT-Reuter)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme