Mainos
Mainos

Saksassa jahdataan 11-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäiltyä – poliisi julkaisi kuvan miehestä

Saksassa etsitään miestä, jota epäillään 11-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä Idsteinissa lähellä Frankfurtia. Tapaus sattui viime perjantaina ja poliisi on nyt julkaissut havainnekuvan epäillystä.

11-vuotias tyttö oli matkalla kouluun, kun bussipysäkille oli pysähtynyt henkilöauto. Mies oli pyytänyt tytön kyytiin. Tämän jälkeen mies oli ajanut parkkipaikalle, jossa hyväksikäyttö oli tapahtunut. Tekojen jälkeen mies oli ajanut tytön kouluun. Kun tyttö oli kertonut koululla tapahtuneesta, sieltä oltiin välittömästi yhteydessä poliisiin.

Poliisi on saanut lähes 100 vihjettä sen jälkeen kun luonnosteltua kuvaa epäillystä henkilöstä alettiin jakaa saksalaismedioissa ja sosiaalisessa mediassa.

Kyseessä on noin 40-45 vuotias mies ja hän ajoi tummaa Audi Kombi -merkkistä autoa. Hänen kerrotaan puhuvan saksaa vieraalla korostuksella.

Asiasta kertoo muun muassa Bild verkkosivuillaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme