Mainos
Mainos

Salainen palvelu ryntäsi lavalle kesken Hillary Clintonin puheen – Clinton käänsi tilanteen Trumpia vastaan

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton hämmentyi hetkeksi, kun eläinaktivistit järjestivät protestin hänen kampanjatilaisuudessaan Las Vegasissa.

Protestoijat pitivät kylttejä ja huusivat iskulauseita eläinten kohtelun parantamiseksi. 

Clinton ei näyttänyt olevan vaarassa missään vaiheessa, mutta Salainen palvelu ryntäsi kuitenkin lavalle suojaamaan häntä.

Videolla näkyy kuinka Clinton joutuu kokoamaan itseään hetken yleisön edessä. Salaisen palvelun mies kehottaa häntä jatkamaan puhetta.

– Selvä, jatkan puhumista. Ilmeisesti aktivistit olivat täällä osoittamassa mieltään Trumpia vastaan, sillä hän ja hänen lapsensa ovat tappaneet paljon eläimiä, sanoi Clinton hymyillen.

CNN:n mukaan tämä oli ensimmäinen kerta, kun Clintonin turvajoukot joutuvat lavalle turvaamaan häntä. Republikaanien ehdokkaan Donald Trumpin turvajoukot ovat joutuneet ryntäämään lavalle hänen kampanjoidessaan. Myös demokraattien Bernie Sandersin kampanjatilaisuudessa turvamiehet tulivat lavalle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme