Mainos
Mainos

Salainen palvelu tutkii Trumpin epävirallisen neuvonantajan puheita – ehdotti Hillary Clintonin ampumista "petoksesta"

Yhdysvalloissa salainen palvelu on alkanut tutkia republikaanien presidenttiehdokkaan Donald Trumpin epävirallisen neuvonantajan puheita.

Merijalkaväen veteraani, New Hampshiren osavaltion edustajainhuoneen jäsen Al Baldasaro sanoi radiohaastattelussa toissapäivänä, että demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton pitäisi ampua petoksesta.

Baldasaro viittasi kommentillaan Clintonin tapaan hoitaa vuonna 2012 Libyassa tapahtuneen terrori-iskun jälkipyykki.

Bengasin tapahtumista on kiistelty siitä lähtien, kun Yhdysvaltojen suurlähettiläs ja kolme muuta yhdysvaltalaista kuolivat maan suurlähetystöön tehdyssä terrori-iskussa.

Clinton toimi tuolloin ulkoministerinä. Clintonia on syytetty muun muassa siitä, että tämä kertoi uhrien omaisille tahallaan väärää tietoa pelastaakseen kasvonsa. 

Donald Trumpin tiedottaja on ilmoittanut, etteivät he yhdy Baldasaron kommenttiin. Clintonin viestintäjohtaja puolestaan sanoi, että Trumpin puolue on vaarassa valtavirtaistaa viharetoriikkaa.

Baldasaro on toiminut Trumpin epävirallisena neuvonantajana veteraaniasioissa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme