Mainos
Mainos

Salakuuntelukohun kaataman lehden tekijöille tarjottu töitä Siperiasta ja Suomesta

Salakuuntelukohun kaataman News of the World -lehden toimittajille on tarjottu korvaavia töitä muun muassa Siperiasta ja Suomesta.

Guardian lehden mukaan osa lakkautetun brittilehden toimittajista syyttää entistä päätoimittajaa Rebekah Brooksia tyhjistä lupauksista. Brooks oli luvannut, että mahdollisimman monelle toimittajalle etsitään korvaavia töitä.

Valtaosa nyt tarjotuista tehtävistä edellyttää kuitenkin muuttoa ulkomaille tai eivät ole lainkaan toimituksellista työtä.

Eräs lehden entinen työntekijä kommentoi, että ajatus siitä, että News of the Worldin toimittaja siirtyisi öljytoimittajaksi Dow Jonesin talouspuolelle Siperiaan kuulostaa naurettavalta.

Lehden entisille toimittajille tarjotuista työpaikoista vain kuusi oli verrattavissa heidän entiseen toimenkuvaansa, kertoo Guardian.

Lakkautetun lehden omistaneen News Internationalin mukaan kyseinen työpaikkalista ei ollut lopullinen.

News of the Worldin entiset työntekijät tuntuvat kuitenkin suhtautuvan erittäin kriittisesti heille tarjottaviin jatkotyömahdollisuuksiin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme