Mainos
Mainos

Sankaripoliisit saavat ylistystä – Berliinin epäillyn ampunut on vasta koeajalla

Italiassa Berliinin rekkaiskusta epäillyn miehen ampunut poliisi oli vasta liittynyt poliisijoukkoihin. 

36-vuotias Luca Scata ampui epäillyn terroristin Anis Amrin viime yönä Milanossa, Italiassa. Amri oli tätä ennen ampunut Scatan kollega Christian Moviota ja huutanut "Allahu Akbrar". 

Scatan Facebook-sivu on The Mirrorin mukaan täyttynyt ylistävistä viesteistä. Yksi hänen ystävistään kertoo lehdelle olevansa ylpeä Scatasta. 

Scata on yhä koeajalla poliisissa. 

Harvinainen kuva sairaalasta

Italian poliisi on julkaissut myös harvinaisen kuvan, jossa tulitaistelussa haavoittunut poliisi Movio toipuu sairaalassa. Hänen tilansa ei poliisin mukaan ole hengenvaarallinen. 

– Nämä kaksi miestä, hyvin nuorta miestä, tekivät vain työnsä mutta tekivät mahdottoman suuren palveluksen yhteisöllemme, kertoo Italian sisäministeri Marco Minniti

Terroriepäilty Amri jäi kiinni rutiinitarkastuksessa Italiassa noin kolmen aikaan viime yönä. Häntä pyydettiin näyttämään henkilöpapereitaan, kun hän yhtäkkiä vetikin esiin pistoolin. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme