Mainos
Mainos

Sankarivalmentaja Aaron hyppäsi luotien eteen – yksi Floridan kouluammuskelun uhreista kuoli suojellessaan oppilaita

Yksi Floridan Parklandin kouluammuskelussa eilen kuolleista oli pidetty amerikkalaisen jalkapallon valmentaja. Miehen kerrotaan heittäytyneen luotien tielle pelastaakseen koulun oppilaita.

Florida yrittää löytää syitä osavaltion kaikkien aikojen pahimpaan kouluampumiseen. 17 ihmistä kuoli ja 15 loukkaantui, kun nuori mies ammuskeli Parklandin kaupungissa sijaitsevassa lukiossa eilen.

Suuri osa uhreista on tunnistettu. Viranomaiset eivät ole antaneet uhrien nimiä julkisuuteen, mutta ammuskelun näyttämönä toimineen lukion jalkapallojoukkue on kertonut joukkueen valmentajan Aaron Feisin menehtyneen välikohtauksessa.

– Suureksi suruksemme olemme saaneet kuulla Aaron Feisin kuolemasta. Hän oli apulaisvalmentajamme ja vartija. Kun häntä ammuttiin, hän suojeli opiskelijoita ampujalta epäitsekkäästi. Hän kuoli sankarina ja tulee aina olemaan sydämissämme ja muistoissamme.

Uutiskanava CNN:n haastattelema opiskelija kuvailee Feisiä epäitsekkääksi ja ahkeraksi mieheksi, joka pani muiden tarpeet omiensa edelle. Hänen mukaansa menehtynyt valmentaja kuoli hypättyään ampujan luotien eteen suojellakseen koulun opiskelijoita. Voit katsoa haastattelun artikkelin yläosasta.

Ammuskelusta epäilty nuori mies on pidätetty, ja hän on saanut syytteen 17 murhasta. Liittovaltion poliisi FBI on kertonut, että se ehti saada vihjeen mahdollisesta kouluampujasta, mutta ei tavoittanut henkilöä ajoissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme