Mainos
Mainos

Sarjamurhaaja Versacen surman pääepäilty

Miamin poliisi pitää sarjamurhaajaa todennäköisimpänä syyllisenä muotisuunnittelija Gianni Versacen murhaan. Poliisin todisteet viittaavat siihen, että jo neljästä aiemmasta murhasta epäilty Andrew Cunanan on teon takana. Mies on FBI:n 10 etsityimmän rikollisen listalla.

Muotimaailma järkyttyi eilen, kun muotisunnittelija Gianni Versace joutui murhaajan uhriksi oman talonsa edustalla Yhdysvaltain Miami Beachissa.

Versace oli kuollessaan 50 -vuotias. Hän loi elämänsä aikana miljardien muoti-imperiumin ja maailman tunnetuimmat mallit ja kestojulkkikset, kuten Madonna kantoivat hänen luomuksiaan.

Nyt muotisuunnittelijan murhan syylliseksi epäillään vain yhtä miestä. Epäilty on Andrew Cunanan, jonka nimi löytyy FBI:n etsityimpien rikollisten listalta. Hänen uskotaan olevan syyllinen neljään aikaisemmin tapahtuneeseen murhaan.

Cunananista tiedetään, että hän on miesprostituoitu, jolla on ollut laaja asiakaspiiri. Sen sijaan kysymys, oliko murhaajalla ollut suhde homoseksuaalin Versacen kanssa, on edelleen avoin.

Versacen murha on nostanut ihmisten muistiin kaksi vuotta sitten tapahtuneen toisen italialaisen muotigurun Maurizio Guzzin surman. Guccin murhasta on syytettynä viisi ihmistä.
(MTV3/Sari Soininen)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme