Mainos
Mainos

Sarjamurhaajaksi epäilty toimittaja kuoli vankilassa

Sarjamurhaajaksi epäilty makedonialainen rikostoimittaja on löytynyt kuolleena sellistään.

Mies oli pidätetty perjantaina, ja häntä epäiltiin ainakin kolmen naisen paloittelusurmasta. Hän oli itse kirjoittanut samoista surmista lukuisia lehtijuttuja.

Poliisi alkoi epäillä toimittajaa huomatessaan, että tämä oli kertonut murhauutisissaan yksityiskohtia, joita poliisi ei ollut paljastanut julkisuuteen. DNA-testit osoittivat miehen olleen tekemisissä uhrien kanssa.

Murhatut naiset olivat suunnilleen samanikäisiä kuin epäillyn edesmennyt äiti, ja heillä oli samankaltainen koulutus ja työhistoria. He olivat myös kaikki yksinhuoltajia kuten toimittajan äitikin. Äidin ja pojan suhde oli ollut vaikea.

Poliisin mukaan epäilty teki itsemurhan työntämällä päänsä täyteen vesisankoon. Viranomaiset eivät kuitenkaan osanneet selittää, miksi yksikään miehen sellitovereista tai vartijoista ei huomannut tekoa ennen kuin oli liian myöhäistä.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme