Mainos
Mainos

Sarjamurhaajalla yhdeksäs uhri Washingtonissa

Washingtonin esikaupunkialueita piinaava murhasarja on vaatinut yhdeksännen uhrinsa. Uhreista seitsemän on kuollut ja kaksi haavoittunut vakavasti.

Poliisi vahvisti varhain tänään, että keskiviikkona Virginian osavaltiossa ammuttu mies oli ampujan uusin uhri. Virginalaisella bensa-asemalla autoaan tankannut 53-vuotias mies ammuttiin samalla aseella kuin suurin osa muista Washingtonin esikaupunkialueen ammuntojen uhreista. Bensa-asema sijaitsee noin 50 kilometriä Washingtonista etelään.

Sarjamurhaaja on surmannut jo seitsemän ihmistä ja haavoittanut vakavasti kahta. Nuorin uhri oli kriittisesti haavoittunut 13-vuotias koulupoika, jota ammuttiin koulun pihalla maanantaina.

Kaikkia uhreja on ammuttu yhdellä kiväärinlaukauksella pitkän matkan päästä. Sarjamurhat alkoivat viikko sitten, kun mies ammuttiin ruokakaupan parkkipaikalle Wheatonissa, lähellä Washingtonia.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 10.10.2002)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme