Mainos
Mainos

Sarkozy lomailee Egyptissä

Ranskan presidentti ei kommentoi uutta onneaan, kulkee vain käsi uuden naisystävänsä vyötäröllä.

Ranskan presidentti Nicolas Sarkozy jatkaa lomamatkaansa Egyptissä uuden naisystävänsä Carla Brunin kanssa. Kuninkaiden laaksossa tänään vieraillutta pariskuntaa seurasi sankka kuvaajien lauma.

Ranskan Kairon-suurlähetystö tai Sarkozy itse ovat kieltäytyneet kommentoimasta matkaa vetoamalla siihen, että se on yksityinen. Sarkozy ei myöskään antanut Egyptissä haastatteluja yhdessä Brunin kanssa, kulki vain onnellisen näköisenä käsi Brunin vyötäröllä.

Lomamatkan on tarkoitus muuttua viralliseksi ensi sunnuntaina, jolloin Sarkozy tapaa Egyptin presidentin Hosni Mubarakin.

Sarkozy esitteli uuden naisystävänsä aikaisemmin tässä kuussa Pariisin Disneylandissa. Syksyllä Sarkozy erosi 11 vuoden avioliiton jälkeen toisesta vaimostaan Ceciliasta, jonka kanssa hänellä on yksi lapsi. Sekä Cecilialla että Sarkozylla on kummallakin kaksi lasta aikaisemmista liitoistaan.

Bruni on italiaissyntyinen, nykyään Ranskassa asuva laulaja ja entinen malli, joka on aikaisemmin yhdistetty mm. Mick Jaggeriin ja Donald Trumpiin.

Juuri ennen joulua tehdyn mielipidekyselyn mukaan lähes yhdeksän kymmenestä ranskalaisesta pitää presidentti Sarkozyn ja Carla Brunin suhdetta yksityisasiana. Kyselyn teki Le Journal du Dimanche -lehti.

(MTV3-AP-AFP-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme