Mainos
Mainos

Sarkozy vaatii lehdelle rangaistuksia tekstiviestikohusta

Ranskassa kuohunta presidentti Nicolas Sarkozyn ympärillä ei näytä laantuvan. Nyt Sarkozyn lähipiiriä ravisuttaa jupakka tekstiviestistä, jossa hän vaatii rangaistuksia sanomalehdelle hänen yksityiselämäänsä koskevasta uutisoinnista. Asiasta on käynnistetty poliisitutkinta.

Sarkozy vei italialaisen ex-mallin Carla Brunin vihille viikko sitten. Viime keskiviikkona Nouvel Observateur -sanomalehti kuitenkin kirjoitti nettisivuillaan, että Sarkozy olisi lähettänyt siirappia tihkuneen tekstiviestin ex-vaimolleen Cecilia Ciganer-Albenizille vain kahdeksan päivää ennen häitä.

-Jos tulet takaisin, peruutan häät, Sarkozy viesti sanomalehden mukaan ex-vaimolleen.

Sarkozyn asianajaja suostui sanomaan, että presidentti on tehnyt valituksen "vääristelystä, tekaistujen asiakirjojen hyödyntämisestä sekä varastettujen tavaroiden hallussapidosta".

-Tietääkseni kyseessä on ensimmäinen kerta, kun istuva presidentti tekee valituksen median toiminnasta, kertoO Sarkozyn lakimies Thierry Herzog.

Sarkozy, 53, meni naimisiin vain neljä kuukautta sen jälkeen kun hänen 11 vuotta kestänyt avioliittonsa Ciganer-Albenizin kanssa päättyi.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme