Mainos
Mainos

Särö Tower-sillan läpinäkyvällä väylällä säikäytti – syynä olutpullo ja korkokenkä

Lontoon kuuluisan Tower-sillan uusi näyttävä läpinäkyvä jalankulkuväylä sai särön alustaansa ja maineeseensa viikonloppuna. Tapauksesta kertoo brittilehti Daily Mail.

Lontoolainen, jalankulkuväylällä kulkenut Peter Gordon twiittasi kuvan ja kertoi, että lasiselle alustalle pudonnut olutpullo oli saanut alustan säröilemään. Kulkuväylä avattiin vasta kaksi viikkoa sitten.

Olutpullon osuma aiheutti ensimmäisen halkeaman, mutta se paheni kulkuväylän ylittäneen naisen piikkikorkokenkien painosta.

Nähtävyyden viranomaiset painottivat, ettei halkeamasta ole vaaraa, sillä kyseessä on vain päällimmäinen kerros lasia. Yli 45 metrin korkeudessa kulkeva väylä on puristettu viidestä lasikerroksesta.

– Olemme harmissamme, että näin kävi heti ensimmäisinä viikkoina, mutta käytävä on täysin turvallinen. Oli meiltä lyhytnäköistä, ettemme kieltäneet lasitavaran tuomista läpinäkyvälle käytävälle, Tower-sillasta vastaava Chris Earlie kertoi brittiläiselle ITV-kanavalle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme