Mainos
Mainos

SAS käynnisti lennot Yhdysvalloista Skandinaviaan

SAS on käynnistänyt lennot Yhdysvalloista Skandinaviaan. Kaikki tämän päivän SAS:n Skandinavian lennot on tarkoitus lentää.

Lennoille ei myydä kuitenkaan uusia lippuja vaan ne palvelevat vain liput jo varanneita.

Lennot New Yorkista ja Washingtonista lennetään Osloon Kööpenhaminan sijasta. Jos Ruotsin lentorajoitukset sen sallivat, New Yorkin ja Chicagon lennot Tukholmaan toteutetaan suunnitellusti. Mikäli koneet eivät voi lentää Tukholmaan, lentävät ne Osloon.

Chicagosta Kööpenhaminaan aiottu lento laskeutuu joko Osloon, Göteborgiin tai Kööpenhaminaan lentorajoituksista riippuen.

SAS lentää myös Skandinaviasta Yhdysvaltoihin suunnitellut lennot tänään. Kaikkien Kööpenhaminasta New Yorkiin ja Washingtoniin lipun varanneiden on matkustettava Osloon lentoyhtiön tarjoamalla bussikyydillä.

Tukholmasta lennon varanneiden on puolestaan oltava Arlandan lentokentällä ajoissa. Mikäli lennot joutuvat laskeutuvamaan Osloon, kyyditään matkustajat sinne busseilla.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme