Mainos
Mainos

Saudipoliisit pidättivät terroristiksi epäillyn

Yhteenotossa sai surmansa viisi turvallisuusjoukkojen miestä ja kaksi haavoittui. Lisäksi pidätetyn "terroristin" isä sai surmansa.

Saudi-Arabian turvallisuusjoukot ovat onnistuneet pidättämään "tärkeäksi terroristiksi" kuvailemansa henkilön ja useita muita epäiltyjä.

Pidätystä edelsi laukaustenvaihto pääkaupungissa Riadissa sen jälkeen kun turvallisuusjoukot olivat tehneet ratsian ääriainesten majapaikaksi epäilemäänsä taloon. Sisäministeriön mukaan yhteenotossa sai surmansa viisi turvallisuusjoukkojen miestä ja kaksi haavoittui. Lisäksi pidätetyn "terroristin" isä sai surmansa.

Poliisi takavarikoi myös kranaatteja, automaattikiväärejä ja revolvereja. Saudiviranomaiset ovat taistelleet jo pitkään maassa vaikuttavia ääri-islamilaisia ryhmiä vastaan. Diplomaattilähteet ovat arvelleet Saudi-Arabian hallinnon pelkäävän, että ääriainekset yrittävät iskeä huomenna alkavan pyhiinvaelluskauden huipentuman aikana.

Saudi-Arabiassa tehdyissä pommi-iskuissa on kuollut ainakin 50 ihmistä vajaan vuoden kuluessa.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme