Mainos
Mainos

Saunalahti myy mobiiliviihteen

Myytävän liiketoiminnan osuus konsernin liikevaihdosta on noin 15 prosenttia.

Saunalahti myy kansainvälisen mobiiliviihdetoimintansa ja keskittyy Internet- ja teleoperaattoritoimintaan. Ostajana on Lontoon pörssissä noteerattu mobiililisäarvopalveluihin erikoistunut iTouch plc. Kauppahinta on noin 30 miljoonaa euroa.

Jippii Mobile Entertainment -konsernin palveluksessa on tällä hetkellä 54 henkilöä. Henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan kaupan mukana ja jatkaa Jippiin palveluksessa.

Luovutettavan mobiiliviihdeliiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2003 18,2 miljoonaa euroa ja liiketulos 2,1 miljoona euroa. Myytävän liiketoiminnan osuus konsernin liikevaihdosta on noin 15 prosenttia.

- Keskitymme jatkossa Internet- ja teleoperaattoritoimintaan ja erityisesti voimakkaasti kasvavaan GSM-liiketoimintaan. Toisaalta järjestely edistää iTouchin kehittymistä johtavaksi eurooppalaiseksi mobiililisäarvopalvelujen tarjoajaksi, ja siten uskomme Jippiin liiketoiminnan kehittyvän vahvemmin uuden omistajan johdolla, toteaa Saunalahti Group Oyj:n toimitusjohtajaMatti Vikkula.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme