Mainos
Mainos

Schwarzenegger peräänkuuluttaa uutta aikakautta USA:n politiikkaan

Kalifornian kuvernöörin Arnold Schwarzeneggerin mielestä USA:ssa on aika lopettaa puolueiden välinen nahistelu ja keskittyä uutta luovaan keskustalaiseen politiikkaan.

Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger peräänkuuluttaa uutta aikakautta Yhdysvaltain politiikkaan. Schwarzenegger vannoi eilen virkavalansa toiselle kuvernöörinkaudelle Sacramentossa.

Virkaanastujaispuheessaan kuvernööri sanoi, että on aika lopettaa puolueiden välinen nahistelu ja keskittyä uutta luovaan keskustalaiseen politiikkaan. Äänestäjät janoavat vaihtoehtoa, hän jatkoi.

- On aika yhdistää paras molemmista ideologioista uudeksi luovaksi keskustaksi, Schwarzenegger sanoi liberaaleihin ja konservatiiveihin viitaten.

Schwarzenegger otti vaaleissa ylivoimaisen voiton demokraattivastustajastaan Kaliforniassa. Tarkkailijoiden mukaan Schwarzenegger kykeni tähän ottamalla etäisyyttä presidentti George W. Bushin hallintoon kantasolututkimuksen ja abortin kaltaisissa kysymyksissä.

(MTV3-STT-AFP-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme