Mainos
Mainos

Seattlen yliopistolla ammuttu - yksi kuollut

Yhdysvalloissa Seattlen Pacific Universityn kampuksen ampujan uhreista yksi on kuollut, kertovat sairaalalähteet.

Ampumisessa haavoittui myös kolme muuta ihmistä, joista yksi hengenvaarallisesti.  

Yliopiston henkilökunta sai aseen pois ampujalta, joka oli ehtinyt ampua neljää ihmistä, kertoo uutistoimisto AP. 

Abc News -kanavan mukaan mies oli kävellyt sisään rakennukseen, ampunut ja alkanut ladata asettaan, jolloin henkilökunta sai sen häneltä pois.  

AP:n mukaan kuolonuhri on 20-vuotias mies. Vakavasti loukkaantunut on 20-vuotias nainen. Ampumisessa loukkaantuivat lievemmin myös 22- ja 24-vuotiaat miehet.  

Poliisi on ottanut kiinni ampujan ja myös toisen henkilön. Poliisi ei ole kuitenkaan vahvistanut mediatietoja, joiden mukaan heitä molempia epäiltäisiin ampumisesta.  

Useita kouluampumisia viime vuosina  

Vain kaksi viikkoa sitten Kalifornian Santa Barbarassa kuusi ihmistä kuoli, kun 22-vuotias mielenterveysongelmainen mies puukotti ja ampui yliopistokampuksella.

Joulukuussa 2012 Connecticutissa parikymppinen mies ampui 20 lasta ja 7 aikuista sekä tappoi itsensä ala-asteen koulussa, jossa oli myös lasten päiväkoti.  

Virginia Tech -yliopistossa ampuja tappoi 32 ihmistä vuonna 2007. Columbinen lukion ampumisessa sai surmansa 13 ihmistä vuonna 1999.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme