Mainos
Mainos

Seitsemän lastaan murhannut äiti on syyntakeeton – luuli pelastaneensa lapsensa demoneilta

Australaissa äiti surmasi seitsemän lastaan, vaikka luuli pelastaneensa heidät demoneilta.

BBC:n mukaan nainen sairasti skitsofreniaa ja oli teot tehdesään psykoottisessa tilassa. Hän ei oikeuden mukaan ole rikosoikeudellisessa vastuussa eli hän on syyntakeeton. Kaikki syytteet häntä vastaan on purettu.

Nainen surmasi neljä poikaansa, kolme tytärtään ja veljentyttärensä Cairnsissa joulukuussa 2014. Nainen oli käyttänyt kannabista, mutta oli lopettanut sen joitakin kuukaisia ennen tapahtumaa.

40-vuotias nainen elää nyt valvonnassa psykiatrisessa sairaalassa. Hän ei todennäköisesti koskaan pääse palaamaan takaisin normaalielämään. Talo, jossa 2-14-vuotiaat lapset surmattiin, on purettu. Alueelle on perustettu puisto lasten muistolle.

Ennen tekoja naisella ei ollut minkäänlaista rikosrekisteriä, eikä hän ollut saanut psykiatrista hoitoa. Hän kuunteli vaiti oikeuden istuntoa ja näytti tunnistavan aikuisen poikansa, joka oli mukana oikeudenkäynnissä. Aikuinen poika oli ensimmäinen, joka meni taloon hirmutekojen jälkeen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme