Mainos
Mainos

Seitsemän tunnin lento venyi liki kahden päivän piinaksi

Abu Dhabista Saksaan matkannut Etihad-yhtiön lento koetteli matkustajien kestävyyttä toden teolla, kun kone saapui perille liki pari päivää myöhässä.

Koneen epäonni alkoi Abu Dhabin lentokentällä perjantaina, kun lento joutui odottelemaan lähtöä rankassa sumussa 13 tuntia. Matkustajia ei päästetty koko aikana poistumaan koneesta, kertoo The Local.

Etihad ei tarjonnut selitystä sille, miksi matkustajat pidettiin odottamassa koneessa yli puoli vuorokautta. Lentoyhtiön mukaan sen kone kärsi pahiten sumun aiheuttamista ruuhkista. 

Epäonni lennolla ei kuitenkaan loppunut tähän. Kun kone oli viimein päässyt ilmaan, sai 73-vuotias miesmatkustaja sairauskohtauksen kesken matkan. Sairauskohtaus pakotti koneen laskeutumaan Wieniin.

Miesmatkustaja menehtyi Wienissä hoitoyrityksistä huolimatta.

Kone ei voinut jatkaa matkaa Wienistä saman tien, koska lennon henkilökunnan laissa määrätty lentoaika oli ylittynyt. Matkustajat joutuivat viettämään tämän vuoksi yönsä Wienissä.

Kone saapui lopulta Düsseldorfiin sunnuntaina iltapäivällä. Osa koneen matkustajista oli hyvinkin käärmeissään tapahtuneesta ja kertoi lennon olleen "täyttä kaaosta". Osa taas kiitteli henkilökuntaa ja kehui erityisesti näiden toimia ilmassa sairaustapauksen aikana.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme