Mainos
Mainos

Seitsemän ulkomaalaista työntekijää siepattiin Nigeriassa

Asemiehet ovat siepanneet seitsemän ulkomaalaista työntekijää Nigerian pohjoisosassa. Lisäksi asemiehet surmasivat paikallisen vartijan.

Poliisin mukaan siepatuista neljä on libanonilaisia, yksi italialainen, yksi kreikkalainen ja yksi britti. Siepattujen joukossa on kaksi naista. Täyttä varmuutta kaikkien siepattujen kansallisuuksista ei kuitenkaan ole.

Hyökkäys tehtiin libanonilaisyritys Setracon työntekijöiden asuma-alueelle varhain tänään. Yritys on parantamassa tieverkostoa Nigerian pohjoisosassa.

Paikallisen poliisiviranomaisen mukaan samat asemiehet olivat hyökänneet myös poliisiasemaa ja vankilaa vastaan ennen iskuaan asuma-alueelle. Nämä iskut pystyttiin torjumaan.

Mikään ryhmä ei ole vielä ilmoittautunut syylliseksi tekoihin, mutta aiemmin Pohjois-Nigeriassa hyökkäyksiin ja sieppauksiin ovat syyllistyneet ääri-islamistiryhmät.

(MTV3 - STT - AFP - Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme