Mainos
Mainos

Selfiet johtaneet kuolemantapauksiin Mumbaissa – poliisi huolissaan

Mumbain poliisi on määritellyt 16 paikkaa, jossa ei kannata ottaa selfieitä, kertoo The Guardian.

Intialaisen kaupungin viranomaiset varoittavat ottamasta omakuvia paikoissa, joissa ihmisiä on joutunut onnettomuuksiin itsensä kuvaamisen seurauksena.

Luettelo vaarallisista selfiepaikoista tehtiin, kun mies hukkui yrittäessään pelastaa mereen pudonnutta tyttöä, joka oli ollut ottamassa itsestään kuvaa.

Listalla on suuria turistikohteita, kuten Girgaum Chowpattyn ranta, Marine Driven rantakatu, sekä paikka, jossa 18-vuotias liukastui viime viikolla, poliisi Dhananjay Kulkarni kertoo.

– Tapaturman jälkeen olemme päättäneet määritellä 16 paikkaa, joissa selfieiden ottaminen voi olla vaarallista, mutta lista saattaa saada vielä jatkoa, Kulkarni sanoo.

– Olemme pyytäneet, että kaupungin hallinto asentaisi varoituskylttejä. Haluaisimme, että he myös sijoittaisivat hengenpelastajia vaarallisille paikoille, Kulkarni lisäsi.

Tyttö ja kaksi ystävää olivat kuvaamassa itseään, kun he putosivat kivikolta Arabianmereen lähellä Bandran kaupunginosaa Mumbaissa.

37-vuotias ohikulkija, Ramesh Walanju hyppäsi mereen pelastaakseen veden varaan joutuneet. Hän ehti auttaa kahta, mutta joutui itse hätään puuskaisessa aallokossa. Hänen ruumiinsa löydettiin läheisestä poukamasta maanantaina. Veteen jäänyt tyttö on vielä kadoksissa.

– Riskipaikoilla partioivat poliisit on opastettu varoittamaan ihmisiä selfieiden vaaroista, komissaari Kulkarni sanoi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme