Mainos
Mainos

Selvä ero kertoimissa - tämä mies voittamassa USA:n vaalit

Jos vedonlyöntitoimistojen ennakointiin on uskominen, voittaa Barack Obama Yhdysvaltain presidentinvaalit. Viidessä satunnaisesti valitussa vedonlyöntitoimistossa ovat kertoimet selvästi demokraattien ehdokkaan Obaman puolella republikaanien Mitt Romneyn jäädessä toiseksi.

Lähes kaikilla viidellä toimistolla (Unibet, Ladbrokes, Comeon, Betbrain, Betsson) kertoimet ovat Obamalle kuta kuinkin samat eli noin 1,2. Romneyn kertoimet vaihtelevat 4:n molemmin puolin.

Vetoa presidentinvaaleista voi lyödä monella tavalla, esimerkiksi siitä kuka voittaa vaalit tai siitä kuka voittaa kansan äänet, mutta häviää valitsijamiesten määrässä.

Muun muassa Betsson tarjoaa vedonlyöntiä lopputulokseen ratkaisevasti vaikuttavista vaa'ankieliosavaltioista. Vedonlyöntikohteessa "Kuka voittaa New Hampshiren osavaalin" on kerroin Obamalle 1,60 ja Romneylle 2,20.

Yhdysvalloissa valitaan presidentti huomenna eli 6.11.2012.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme