Mainos
Mainos

Serbia uhkasi länttä vastaiskuilla

Jugoslavian suurimman osavaltion Serbian varapääministeri Vojislav Seselj uhkasi tänään länttä vastatoimilla, jos Nato tekee ilmaiskun Serbiaan.

-Emme pysty ampumaan alas jokaista heidän konettaan, mutta heidän sotilaansa ovat vihollisiamme kaikkialla maailmassa ja he joutuvat iskujemme kohteiksi missä he vain ovat ulottuvillamme, sanoi Serbian radikaalipuolueen johtaja Jugoslavian uutistoimistolle Tanjugille.

Nato on tehnyt valmisteluja ryhtyäkseen ilmaiskuun, jos Jugoslavia ei noudata YK:n turvallisuusneuvoston päätöslauselmaa sotatoimien lopettamisesta Kosovon maakunnassa.

Amerikkalaiset pois ilmaiskun alta

Yhdysvaltain hallitus on varoittanut amerikkalaisia matkustamasta Jugoslavian osavaltioihin Serbiaan ja Montenegroon mahdollisen Naton sotilaallisen iskun vuoksi, ilmoitti Yhdysvaltain ulkoministeriö tänään. Lisäksi Yhdysvaltain hallitus kehottaa Serbiassa ja Montenegrossa olevia amerikkalaisia lähtemään pois.
(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme