Mainos
Mainos

Sharon: Arafat ei ole tehnyt tarpeeksi

Israelin pääministerin Ariel Sharonin mielestä Israeliin kohdistuva väkivalta ei ole hellittänyt palestiinalaisten presidentin Jasser Arafatin sunnuntaisen vetoomuksen jälkeenkään. Pääministerin lausunnossa Arafatia moititaan myös siitä, ettei hän ole pannut kuriin palestiinalaisia militantteja.

-Israel on kyllästynyt sanoihin ja lupauksiin. Israel haluaa toimintaa ja tekoja, lausunnossa sanotaan. Arafat vaati sunnuntaisessa puheessaan palestiinalaisia lopettamaan Israeliin kohdistuvat iskut ja vakuutti, että väkivallantekoihin syylliset pidätetään.

Sunnuntain jälkeisissä levottomuuksissa Israelin joukot ovat ampuneet kolme palestiinalaista, ja palestiinalaiset pyssymiehet ovat haavoittaneet viittä israelilaista.

Israelin turvallisuusjoukot pidättivät tänään palestiinalaislähteiden mukaan kymmenen palestiinalaistan Gazassa. Yhden palestiinalaisen kerrottiin haavoittuneen israelilaissotilaiden ampumista luodeista Gazan kaistan pohjoisosassa.

(STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme