Mainos
Mainos

Sharonin puolue ennätyssuosiossa

Kadiman pahimmat kilpakumppanit, keskustavasemmistolainen työväenpuolue ja oikeistolainen Likud, jäävät mielipidemittauksessa kauas taakse.

Israelin pääministerin Ariel Sharonin perustaman Kadima-puolueen suosio on noussut ennätyskorkealle. Israelin tv:ssä tiistaina julkaistun mielipidemittauksen mukaan Kadima saisi 45 kansanedustajaa 120-paikkaiseen parlamenttiin maaliskuun ennenaikaisissa parlamenttivaaleissa.

Kadiman pahimmat kilpakumppanit, keskustavasemmistolainen työväenpuolue ja oikeistolainen Likud, jäävät mittauksessa kauas taakse. Työväenpuolue saisi mittauksen mukaan 18 paikkaa ja Likud 15 paikkaa parlamenttiin.

Sharon erosi Likudista ja perusti uuden puolueen marraskuussa.

Aivoverenvuodon seurauksista kärsivää Sharonia on pidetty syvässä nukutuksessa viime viikosta alkaen. Hän ei ole enää välittömässä hengenvaarassa, vaikka hänen tilansa onkin yhä vakava ja kriittinen.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme