Mainos
Mainos

Siepattu puutarhatonttu palasi kotiin

Siepattu puutarhatonttu on palannut vihdoin kotiin brittiläisen isoäidin hoiviin. Tonttu katosi seitsemän kuukautta sitten ja on ilmeisesti kiertänyt maailmaa sen aikaa.

Naisen Murphyksi nimeämä tonttu oli ilmestynyt takaisin puutarhaan mukanaan valokuva-albumi, jossa oli kuvia siitä kymmenessä eri maassa. Tempaus on samanlainen kuin ranskalaisessa vuonna 2001 ilmestyneessä elokuvassa Amelie, jossa puutarhatonttu lähettelee postikortteja matkoiltaan.

Murphyn albumissa oli 48 valokuvaa, joissa tonttu kiipeilee vuorella Uudessa-Seelannissa, ui Thaimaassa ja vierailee Kambodzan temppeleissä. Mukana oli myös maahantuloleimoja muun muassa Etelä-Afrikasta, Swazimaalta, Australiasta ja Vietnamista. Mukana olleessa kirjeessä Murphy syyttää katoamisestaan vaeltamisenhaluaan.

- Tulin siihen tulokseen, että maailma on suuri paikka ja elämässä muutakin kuin seurata ohitse kiitävää liikennettä ja antaa kissan pissata päällesi, Murphyn kirjeessä luki.

(MTV3-STT-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme