Mainos
Mainos

Sieppaajat: Ranska islamin vihollinen

Sieppaajien mukaan ranska on erikoistunut sotaan islamia ja muslimeja vastaan.

Kahta ranskalaistoimittajaa panttivankinaan pitävä Irakin islamilainen armeija -ryhmä on ilmoittanut Internetissä, että Ranska on "muslimien vihollinen". Ryhmä ei kuitenkaan antanut tietoja panttivankien kohtalosta.

Verkkosivustolla annettiin lista "rikoksista" joihin Ranska on syyllistynyt muun muassa Algeriassa, Tunisiassa ja Egyptissä.

- Ranska on erikoistunut sotaan islamia ja muslimeja vastaan ja on syyllistynyt teurastukseen kansanryhmää vastaan. Yksikään, joka on uskovainen ja vapaa, ei voi unohtaa tätä lukua Ranskan historiassa, verkkosivustolla sanottiin.

Ranskalaistoimittajat siepattiin Irakissa vajaa kuukausi sitten. Ranskan kiivaan diplomaattisen sukkuloinnin ja useiden arabimaiden vetoomusten jälkeen Irakin islamilainen armeija tuntui olevan jo valmis vapauttamaan miehet, mutta heidän kohtalonsa on edelleen hämärän peitossa.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme