Mainos
Mainos

Sikanaamioon sonnustautunut ryöstäjä aiheutti paniikkia Las Vegasin Bellagio-hotellissa

Yhdysvalloissa Las Vegasissa sijaitseva Bellagio-hotelli evakuoitiin lauantaiyönä, kun viranomaiset saivat ilmoituksia hotellissa liikkuvasta aseistetusta ryöstäjästä. Tapauksesta kertoo muun muassa brittilehti The Telegraph.

The Telegraphin mukaan hotellin asukkaat olivat kuulleet laukauksia ja nähneet hotellissa sijaitsevaan kellokauppaan tunkeutuneen ryöstäjän. Ryöstäjän kerrotaan olleen pukeutunut sikanaamioon.

Hotellilla kuullut laukaukset aiheuttivat The Telegraphin mukaan mittavaa paniikkia hotellin asukkaiden keskuudessa. Las Vegasin poliisi pyrki tyynnyttelemään ihmisiä Twitterissä kertomalla, että hotellissa ei ole ammuskeltu surmaamistarkoituksessa. The Telegraphin mukaan poliisi on vahvistanut, että laukauksia on paikalla kuitenkin ammuttu.

Poliisin kerrotaan ottaneen välikohtauksen aikana kiinni yhden henkilön. Osa hotellista on suljettu. 

Silminnäkijät ovat julkaisseet tapahtumapaikalta kuvia Twitterissä. Myös sikanaamioon sonnustautuneesta henkilöstä julkaistiin kuva tapahtumien tuoksinassa:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme