Mainos
Mainos

Silminnäkijä: Ampuja istui hiljaa ja veti taskustaan jotakin

Tilanne 2500 oppilaan Marysville-Pilchuck lukiossa oli kaoottinen, kun yksi opiskelijoista alkoi ammuskella koulun tiloissa.

Austin-niminen oppilas todisti veritekoa koulun kahvilassa, jonne oli kokoontunut hänen lisäkseen useita muita nuoria.

– Meitä oli iso ryhmä. Hän [ampuja] istui hiljaa. Kaikki juttelivat. Yhtäkkiä hän nousi ylös ja veti jotakin taskustaan, oppilas kuvaili hetkiä ennen ampumista uutiskanava CNN:lle.  

Oppilaat ja heidän vanhempansa kokoontuivat läheiseen kirkkoon ammuskelun jälkeen.

– Poikamme soitti juuri, että hän on kunnossa. Poika oli 15 metrin päässä ampujasta, jonka hän tuntee, pelastuneen oppilaan isoisä Tom Hopper kertoi paikalliselle KIRO TV -kanavalle.

Koulussa opiskelleen Corbin-pojan äidin Heather Parkerin mukaan nuoret ovat hyvin järkyttyneitä teosta.

– En ikinä uskonut, että seisoisin täällä kouluampumisen jälkeen. Poikani on järkyttynyt. Hän sanoi vain: Olen kunnossa. Hän yritti rauhoitella minua.

14-vuotias Adam Holston oli juuri lähtenyt kahvilasta, kun ammuskelu alkoi. Hän soitti nopeasti isälleen ja pyysi häntä apuun.

– Ajoin kovaa ylinopeutta päästäkseni tänne. En pysähtynyt mistään syystä. Sydämeni nousi kurkkuun. Siitä lähtien, kun lapseni ovat käyneet koulua, olen pelännyt, että jotain tällaista tapahtuisi, Adamin isä Jery Holston sanoi. 

Yksi oppilaista sanoi, että ampuja oli suosittu, mutta häntä oli viime aikoina kiusattu. Poliisi ei ole julkaissut ampujan henkilöllisyyttä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme