Mainos
Mainos

Silminnäkijä: Kanadan ampuja järjesti poliiseille väijytyksen

Kanadassa poliisien ampumisesta epäilty mies on saanut syytteet murhista ja murhan yrityksistä. Mies antautui eilen poliisille ja päätti 30 tuntia kestäneen jahdin.  

Poliisi kertoi pidätyksestä Twitterissä ja ilmoitti samalla, että ihmiset etsintäalueella voivat jälleen liikkua ulkona. 

24-vuotiaan kanadalaisen epäillään murhanneen ampumalla kolme poliisia ja haavoittaneen kahta. Surmatyöt tapahtuivat keskiviikkona itäkanadalaisen Monctonin kaupungin kadulla.  

Poliisit saivat hälytyksen kadulla liikkuvasta maastopukuisesta kiväärimiehestä. AFP:n mukaan paikalle saapuneet poliisit joutuivat väijytykseen.

Eräs silminnäkijä kertoi AFP:lle yrittäneensä varoittaa poliisia takaa lähestyvästä asemiehestä. Nainen oli hakannut ikkunaansa, mutta varoitus oli tullut liian myöhään. Reutersin viranomaislähteen mukaan mies ampui puiden suojista. 

Epäillylle tiettävästi kuuluneella Facebook-tilillä on julkaisuja, joissa kyseenalaistaan tiukat aselait ja arvostellaan poliisia.   

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme