Mainos
Mainos

Silminnäkijä: Koneen takaosassa näkyi tulipallo

CNN-televisioyhtiö on haastatellut onnettomuuden silminnäkijää, joka oli nähnyt tapahtumat alusta loppuun.

Silminnäkijä kertoo, että Asiana Airlinesin lento 214 Soulista oli ollut laskeutumassa San Franciscon kentälle. Laskuteline oli koskettanut kenttää normaalisti, kun koneen takaosassa oli näkynyt tulen leimahdus.

Lento Soulista San Franciscoon kestää normaalisti noin 13–16 tuntia, ja tämäkin lento oli sujunut normaalisti aina laskeutumiseen asti.

Ongelmien arvellaan ilmenneen vasta laskeutumisvaiheessa, koska kiitoradalla ei CNN:n haastatteleman silminnäkijän mukaan ollut hälytysajoneuvoja odottamassa konetta.

Koneen siipi on irronnut ja koneen runko on palanut pahasti.

Koneessa olleiden matkustajien määrästä ei ole vielä mitään tietoja. Kiitoradalla ja sen ympäristössä on runsaasti koneesta irronnutta romua. Osa matkustajista on pelastautunut hätäpoistumisteitä pitkin. CNN:n mukaan koneen kapteeni ja perämies ovat kunnossa, mutta muuten tietoja lennolla olleiden ihmisten voinnista ei ole.

CNN:n meteorologin mukaan lento-olosuhteet olivat hyvät.

(MTV3)

Katsomo-video ei ole saatavilla

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme