Mainos
Mainos

Silminnäkijät: Los Angelesin ampuja jahtasi turvaviranomaisia

Los Angelesin lentokentällä ampumisesta epäiltynä on pidätetty 23-vuotias yhdysvaltalaismies Paul Anthony Ciancia, kertoo FBI.

Teon motiivista ei ole tarkkaa tietoa, mutta uutiskanava CNN kertoo silminnäkijähavainnoista, joiden mukaan mies etsi kentällä nimenomaan lentokentän turvaviranomaisia.

CNN:n haastattelema mies kertoo nähneensä miehen ampuneen turvaviranomaista. Sen jälkeen ampuja lähestyi miestä ja kysyi "TSA?" (Transportation Security Administration). Mies kertoi pudistaneensa päätään, minkä jälkeen ampuja oli kävellyt hänen ohitseen.

Los Angelesissa asuva Paul Anthony Ciancia on kotoisin New Jerseystä. Ciancian perhe kertoo miehen lähettäneen viime päivinä isälleen ja veljelleen vihaisia ja sekavia tekstejä, joissa hän purki negatiivisia tunteitaan hallitusta sekä Los Angelesissa asumista kohtaan. Viesteissä hän kertoi myös olevansa onneton.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme