Mainos
Mainos

Silminnäkijät Melbournessa: ”Auto osui väkijoukkoon, ihmisiä lenteli ympäriinsä”

Melbournessa iltapäivällä auto osui väkijoukkoon, jonka seurauksena 19 henkilöä loukkaantui. Poliisi tiedotti aikaisemmin, että se ei epäile tapauksen olleen terrori-isku.


Useat silminnäkijät kertovat nähneensä, kuinka auto osui väkijoukkoon Melbournessa, jättäen jälkeensä kaaoksen.

– Kadulla oli paljon ihmisiä ja yhtäkkiä ihmisten huudot ja kovat pamaukset täyttivät sen, kertoi paikalla ollut leipomoyrittäjä Jim ABC:lle. 

– Käännyin katsomaan vasemmalle ja näin valkoisen auton osuvan väkijoukkoon. Ihmisiä lenteli ympäriinsä, kertoi tapahtumaa todistanut Sue paikalliselle radiokanava 3AW Melbournelle.

Chris Gath kertoi Stuffin haastattelussa myös nähneensä, kuinka useita ihmisiä lensi auton ajaessa ihmisjoukkoon. Hän kertoo opastaneensa ihmisiä pois tapahtumapaikalta.

– Kuulin ääntä, käännyin ja näin paljon ihmisiä makaamassa maassa. Pyysin ihmisiä juoksemaan paikalta pois kanssani, Gath kertaa tapahtumia.

Tapahtumat järkyttivät myös perheenäiti Ashleyta kovasti. 

– En halunnut lasten näkevän, joten vain juoksimme pois tapahtumapaikalta, Ashley kertoi radiokanava 3AW Melbournen haastattelussa.

Poliisi piti tänään iltapäivällä tiedotustilaisuuden, jossa se kertoi 19 henkilön loukkaantuneen, joista neljä on kriittisessä tilassa. Poliisin mukaan loukkaantuneiden joukossa on lapsi, jonka tila on vakaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme