Mainos
Mainos

Sokealla koiralla oma opaskoira – parivaljakko etsii kotia Englannissa

Staffordshirenbullterrieri Buzz toimii Jackrusselinterrieri Glennin silminä, nyt kaksikko etsii yhteistä kotia, kertoo norjalainen VG-lehti.

Kyseinen parivaljakko löydettiin hylättynä tunnelista Hartlepoolista Englannista. Nyt löytökoirakoti hakee koirille uutta yhteistä kotia. Vaatimuksena on, että molemmat pääsevät samaan kotiin.

– Buzz toimii Glennin silminä, heidän on pakko löytää koti yhdessä, sillä koirat stressaantuvat erillään ja alkavat haukkua, löytökoirakodista kerrotaan.

Glenn on sokea ja tarvitsee Buzzin avukseen. Buzz on sekä tämän paras ystävä että opaskoira.

– Buzz auttaa Glenniä löytämään petipaikkansa puskemalla tätä hellästi sitä kohti. Kaksikko myös syö vierekkäin ja Buzz tönäisee Glenniä hennosti kylkeen, jos tämä erehtyy väärälle kulholle, Diane Humprey kertoo Daily Mailille.

Hoitajat epäilevät Glennin syntyneen sokeana. Koira selviytyy ulkona yksinään, mutta tarvitsee sisätiloissa ohjeistusta ja apua ystävältään.

Löytökoirakoti kuvailee Buzzia ja Glenniä leikkisiksi ja erittäin hyvin käyttäytyviksi vanhuksiksi. Koirat ovat oletetusti noin yhdeksän vuotiaita. 

He toivovat löytävänsä koirille uuden rauhallisen ja rakastavan kodin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme