Mainos
Mainos

Somalian turmakoneen lentäjä epäilee: Reiän repi pommi?

Somalian Mogadishussa hätälaskun tehneen lentokoneen kylkeen revennyt aukko on koneen lentäjän mukaan kenties pommin syytä.

Daallo Airlinesin lento keskeytyi tänään Somalian Mogadishusta Djiboutiin, kun koneen kylkeen repesi räjähdyksen takia noin metrin levyinen reikä. Turmassa loukkaantui kaksi ihmistä, joista toinen oli suomalainen mies.

Nyt lentokoneen serbialainen lentäjä on kertonut serbialaislehti Blicin mukaan ystävälleen, että epäilee räjähdyksen syyksi pommia. Enempää yksityiskohtia epäilystään ei lentäjä ole kertonut, eikä viranomaiset ole vahvistaneet epäilystä. Aikaisemmin räjähdyksen syyksi on epäilty jonkinlaista Tapauksen tutkinta on käynnissä ja alustavia tuloksia luvattu myöhemmin tällä viikolla.

Lentokoneessa oli yhteensä 74 ihmistä. Uutistoimisto Reutersin mukaan kahden loukkaantuneen lisäksi yksi mies kuoli lentokoneturmassa. Tämä mies lensi viranomaisten mukaan räjähdyksen jälkeen aukosta ulos ja hänen ruumiinsa on nyt löydetty.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme